Snová pyramida
Ty?
Zdáš se mi?
Spánek se ke mně sklání
Tma jako v kotelně a horko, žhavo
hromadí se tak zřetelně, že roztál by i sníh
mi na těle, kde s polibky cítím také známé zašimrání
(tvůj knír, já nebudu se bránit) - tak přilož víc (své ruce), ať nezmrznou
a hoří jako vích má stehna plná pomerančů však uvězněná dosud v hedvábných podvazcích.
Krásné
Ale svádí to ...
K cunami na houpačce !
Když to tak pročítám ;-))
Tam a zpět
Zaskočím ...
Doufám
Že teď ... již pozoruješ Lunu.
Podvazky barvy fialek Ti sluší.
(Směješ se kníru v klínu ... promiň ... beru na svatební cestu Pipi dlouhou punčochu co tam má culíčky.)
A vůbec se nedivíš.
Letíme s přáteli na Floridu.
27.10.2023 02:52:53 | Fialový metal