Sbírka: Singularita - o věcech ze samoty
Denně vídat a přesto
odložit bolest.
.
Denně vídat a přesto
nepřičítat viny.
.
Denně vídat a přesto
nelpět na minulosti.
.
Denně vídat a přesto
nechovat nenávist.
.
Denně vídat a přesto
mít radost z úsměvů jinam.
.
Denně vídat a přesto
přát dobré.
.
Denně vídat a přesto
se nevyhýbat.
.
Denně vídat a přesto
si na nic nehrát.
.
Kéž už nemiluju.
.
Kéž se jen
učím
mít rád.