Slunce a podzim
Slunce se zabrzdilo za mraky
oči se zahleděly.
Údiv co tvoří zázraky
ústa oněměly.
Slunce je skoupé či líné
už má asi svůj klid.
Za sezónu bylo živé
mělo i spoustu chyb.
Chyby napraviti chtělo
s podzimem dohřívalo tělo.
Nyní je čas už jít spát
o krásném období si nechat zdát
létu utéct a odevzdat se
v podzimních tmách.