Jeseň v plnom rozkvete
hrá svoju symfóniu
lesy sa farbia
zlatými odtieňmi
a príroda sa
pomaly uberá
k spánku.
Lístie opadá
a smútok
celého roka
pod sebou
pochová.
V jesennom
vzduchu
je zvláštna mágia,
keď zem s oblohou
spája sa v harmónii.
Vtáky odlietaju
kamsi na juh
v nádeji, že prídu
nové zajtrajšky
a pomaly vyblednú
spomienky
na ťaživé včerajšky.
Naprosto nádherné - něžné - jemné - útulné, milá Pettie :)
Tvé dílko mi navodilo příjemnou atmosféru :)
Měj se fantasticky :)*
05.11.2023 19:41:44 | Ondra
Mít tak křídla...a vlastně i tu naději ptáků, o které píšeš...
Nádherný verše, děkuju, ráda jsem četla.
27.10.2023 11:55:49 | cappuccinogirl