Anotace: Poměrně primitivní veršovánka... jestli se vám chce, tak kritizujte :o)
Skvělé!Sám velký filmový básník Štěpánek by záviděl,jak úspěšně kráčíš v jeho stopách!Moc se mi to líbí!Fakt...
Mám strach,že ty moje básně,
nikdy nebudou tak krásné,
jako ty,jež píše Janek,
co si říká prostějanek!
Tak lehce a krásně píše,
že až člověk sotva dýše,
čtouc verš lehký jako chmíří,
doufá,že mu neublíží!
A tak to Tvých dílek čtení
skýtá mi dost potěšení.
Prostějanku,jen tak dál!
Umět to,též víc bych psal...
Měj se moc fajn!
Kozoroh 1
20.04.2007 18:55:00 | Kozoroh 1