Mkinka a očkování
Jsem jako kdybych zdolala
Mount Everest
a zatím jen kočka mňouká v přepravce.
Mkinko, vím, že se Ti nechce.
Ubrus třikrát dole
a v uších mám nadávky Tvoje.
Stres nelze vtěsnat do klidu.
Prostě musí se to
a jako majitelka to přikážu.
Jedeme a orchestr mňoukání
té nejupovídanější kočky.
Veterinář zkoumá jméno.
Je zvláštní a neotřelé.
Byla malá a ta z ulice.
Ze dvou písmen
přišla milá vibrace.
Je celkem hodná
a ani se nepere.
Zas za tři neděle.
Mkinko, utíkej už zpátky
do přepravky vesele.
Den pro kočku nakonec v pohodě.
Přečteno 110x
Tipy 24
Poslední tipující: Niky88, jort1, Misha, Alala, Fialový metal, IronDodo, Ondra, Psavec, kozorožka, o3_gambit, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)