v nepřeberné z chvil
... zatím ...
zarazím bradu do dlaně
a koukám
na čas, co mi zbývá
... zatím ...
a podle deště zdá se, že ještě běží
(docela rychlými kapkami)
... zatím ...
je možné, že běží
a já stojím?
zastavená časem v čase?
... zatím ...
než zkrátím ten zbytek se ztrátami
(získala jsem už víc než dost)
tak zatím
u Tebe je to vždy osvěžení :) originalitou sypané... Tak zatím! A brzy navi ;)
27.10.2023 22:51:14 | narra peregrini
Jsi v sočasnosti literárně plodná.* Rád se k tobě chodím po "porodech" za přírůstkama na koukačku*
Tak zatím.
27.10.2023 16:26:17 | šerý