U cesty stojí,
okolo s hlukem i tiše lidé jdou.
Co ale nikdo neví
co kroky další přinesou.
Stojí, a nikdo se neptá proč.
Hledí uvnitř tiše v dál
By vítr ve vlasech mu vlál
a v mysli ticho.
Cesta, prošlapané stopy
někam, či do nicoty?
Vine se tiše v dál
Čas nestojí
Ni tam
☆
píšeš s hlubokým vnitřním citem i grafická úprava se mi u tebe líbí. Objímám za možnost čtení.
27.10.2023 20:13:39 | mkinka