Klubko radosti
Anotace: měla jsem dobrou náladu...zcela neočekávaně
Mlha z mých očí
ve mně se točí
barvy jsou jasné
jak je to krásné
jak jarní vánek
jak spásný chládek
kapky se točí
všechny z mých očí
bzučí a bzučí
v hlavě mi zurčí
tisíce radostných chvil
někdo je na klubko navil..
Komentáře (2)
Komentujících (2)