Hvězdné nebe, jak krásné je,
plné zářících hvězd, jak věčné je
V noci se nad námi rozprostírá,
světlem a nadějí nás obklopuje
Jako tisíce diamantů září,
hvězdy nám cestu osvětlují
Vzpomínky na ně nás vzývají,
do dálek nás svým tajemstvím lákají
Jsou dálky nekonečné a nezměrné,
kde se hvězdy rodí a na nebi záři
Když na ně s láskou pohlédneme,
cítíme, jak nám srdce buší
Hvězdné nebe, jaká je Tvá síla,
jaká je Tvá moc nad naším bytím
V noci nám světlem naději posíláš,
že všechno je možné, že jsme v bezpečí
Pod hvězdným nebem se vznášíme,
věříme, že nás hvězdy chrání
V jejich záři klid nalézáme,
ať je den nebo noc, vždy jsou s námi
Hvězdné nebe, jak nádherné jsi,
vždycky nám připomínáš, že jsme součástí něčeho většího
Ať jsme smutní nebo radostní,
pod Tvým nebeským pláštěm útěchu najdeme