-- -- -- -- --
do básnického nebe
posílám růže květ
to aby každý z básníků
se v mysli vrátil zpět...
a potom jen tak šeptají
že chtěli s námi být
však osud na ně tvrdý byl
museli odejít...
do nebe pošlu vzpomínku
pak svíci zapálím
přečtu si jejich veršíky
a slzu zatlačím...
jednou se všichni setkáme
a to je jistá věc
my ještě máme dost času
na svíci
...na věnec...
~~~~~~~~