tajemná a němá
chvíli svatá
chvíli hříšná
krásná a nepochopená
protéká jako řeka
tiše a klidně
a omílá kameny
jako slova
někdy rozbouří jí
vítr a déšť
a vše ničí
rozběsněná
pro jedny pyšná
pro druhé skromná
na dně duše
tajemství skrývá
na její ruce
náramek z kaminků nosí
kaminků které vedou
do její duše
Stejné jako fáze Luny,
jsou i ženy periody;)
Pěkná, Sáro!
28.10.2023 21:04:31 | Žluťák