Prázdnota
Navenek nejšťastnější chlápek
samá legrace a vtípky
uvnitř neustáli boj
jak dostat se z té klícky
Jen z domu do práce
a zase z práce domů
uvnitř totální degradace
plus prázdnota k tomu
Jen chodící ulita
naprogramovaná entita
ale ani žádný šnek
nechce takový domek
Občas tomu utíkám
někdy hezké dárky
Pak zas dny kdy
nechutnají ti ani párky
Jak akvárko bez vody
Jak řeka bez peřejí
Dávej si bacha
Kam všechny životy spějí