Je tu zas
Nový čas
K novým zítřkům
Vede nás
Vzadu nechá
Minulost
Trápení
Už bylo dost
S novým časem
Lehce plout
Vzpomínkám tíhu
Odejmout
V novém čase
Ať se daří
Slunce v duši
Ať vám září
Nádherně jsi napsala... ráda jsem četla, zahřálas sluncem, jež z písmenek se rozlilo do modrého kraje...
29.10.2023 10:42:57 | cappuccinogirl