Zas a zas
Mění se čas
Nestojí
Ale běží
Odkud kam
Nevíš sám
Pochopíš
Jen stěží
Staré časy
Nové časy
Které asi
Lepší jsou
Je to jedno
Proč to řešit
Tak jako tak
Odejdou
Už jsem si tak všim,
zas cítím se víc mlád
a zaujat zas vším,
o čem já psávám rád.
Hodinka je to pouhá,
ale i ta je znát,
noc o ni víc je dlouhá,
člověk si přispí rád...
Pak vyskočí zas svěže
a verše zkouší psát,
snad pro princeznu z věže,
či jinou, co má rád...
29.10.2023 22:58:05 | Kozoroh 1
Svižná jako vteřinová ručička:)
29.10.2023 09:47:05 | Žluťák