Dřina
Fuška velká
v noci temné
tma jak v pytli
úplněk říká
,, Teď né''
Mohla sis zvyknout
lidská bytosti,
se mnou nezažiješ
žádné radosti.
Nenechám tě v klidu
nebudeš spát v noci,
svítím na cestu asteroidů,
nej akční jsem po půlnoci.
Jsi na nás zlý,
přece tě rádi máme,
jak jsi celý a velký
vždycky se na tebe podíváme.
Občas nám ke kouknutí
pomůže zatmění,
že jsi nachvíli přikrytý, pak odkrytý, na kráse tvé nic nezmění.