Vím, že jsi čekala.
Vím, že jsi čekala,
i když hlavou zapíráš.
To vždy v očích studánky lesknou se ti.
Vím to !
Neodvracej tvář, ten polibek ti dlužím !
Vím, že jsi čekala,
když nohy moje nespěchaly;
máš ráda fialky ?
Koupím ti na jarmarku,
tam jich mají koše.
Podej mi ruku rozechvělou,
vím, že se zlobíš, ale to můžeš i tak.
Já vím, že jsi čekala,
když jsem se toulal, ale jsem tu.
Snesu ti modré s nebe;
říká se to, tak usměj se...
No, vidíš, sluší ti to:
děvče, vždyť, ty máš ty fialky v očích ?!
Přečteno 169x
Tipy 30
Poslední tipující: Fialový metal, RadoRoh, jort1, narra peregrini, Marten, cappuccinogirl, šerý, Psavec, RadekČ, Sonador, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)