Kdyby vidíme jen to, co uvnitř je,
jak by vypadal člověk navenek,
sladké jabko v rajské zahradě,
nebo vyhasnutý plamínek?
Pohled sice slouží,
ale do duše ním neprokoukám,
nepomůžu víc než sobě,
ani vašim hrozným mukám.
Z lásky složím tisíc vět,
stejně mě to srdce tíží,
veliké je jako svět,
přesto nikdy bez potíží.