zvonivé ticho
slyšíš?
teď špendlík spad
a v uších hučí
verše dávné
zvukomalebný slovopád
To ticho zvoní tichem
já v lichém se světě ocitám
bez hlasu v básních
bez tebe
bez sebe
už tady zůstat odmítám
tíživé ticho
neslyšíš
není proč se rvát
křičet a plakat
či prosit tě o návrat
jsi pryč
jsi na dně
tam jsi pad
a já?
slyšíš?
slyšíš?
ne
vždyť neslyšet je snadné
padám
hučí
teď hučí vodopád
Super ;)
Lepší zvonit tichem
když ve světě lichém
pravá slova právě chybí
Pak němý jako ústa rybí
je lepší být
než liché slovo vypustit ;-)
30.10.2023 21:15:36 | kozorožka
Krásná, IkkarisKo!
30.10.2023 21:08:41 | Žluťák
Některý ticha, Ikkar, jsou mnohem nesnesitelnější, než jiný, viď??? Někdy je to k zbláznění... bóže, moja, vždyť já ti sem dnes nemůžu hodit ani úsměv...
30.10.2023 21:07:57 | cappuccinogirl
Tak to už je co říct. Ale neboj, jen básnička.
30.10.2023 21:08:55 | IkkarisKa
Uuuuuf...oddedchla jsem si... tož to ti sem těch úsměvů naskládám mraky :-):-):-):-):-):-):-)
Nádherně tklivě ses vpísla... až jsem se fakt lekla... no, oslovit umíš:-)
30.10.2023 21:12:55 | cappuccinogirl