ST*
***
Dnešní den.
Stojí za to žít ...
A to mi věř.
Žádný fejk.
Žádné vymlouvání ...
Jsi to Ty a já se nemohu splést.
Tvůj úsměv.
Tvé básně zářící.
Tvé pocity jak paprsek Slunce.
***
Moc krásné dílo Jíťo.
(Nebo, že by Tvá druhá část Luny, kterou jsem dnes poprvé spatřil je stejně krásná jako Ty ... TY jsi skvělá.)
Ať se Ti daří.
01.11.2023 12:55:53 | Fialový metal
Moc děkuji za nádherný komentář, Vašku.
01.11.2023 13:22:03 | mkinka
Krásná, mkinko.
Je to tak.
Měj se hezky.
01.11.2023 11:10:04 | Venuše nad ránem