Láska jako moře
Vedena zpěvem mořských víl,
přináší krásu vzácných chvil,
pro toho, kdo je sám.
Láska jako moře, oceán.
Úžasně čistá, bezedně hluboká,
zbarvená do modra, za bouře divoká.
Kde najít Tě mám?
Lásko jako moře, oceán.
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)