Anotace: když láska vyprchá
Každé ráno už 50 let
pozdravíme se
a pak ....
uzavřený svět.
Ty máš svou práci
neslyšíš mé přání
od rána jsi unavená
a večer chybí spaní.
I já jsem unavený
z doprošování
vracím se na začátek
navštěvuji své přání
večer i před svítáním
opouštím černobílý svět.