Vše kamsi rychle spěje
Vše se stále mění
Ten, koho’s měl tolik rád
A kdo tě tolik miloval
Dávno už tu není
Život je tak krátký
Trvá vlastně chvíli
Přicházejí noví lidé
A mizejí kamsi ti
Co už tu chvíli byli
Dnes památka je zesnulých
Tak zastav se na chvíli
A vzpomeň na ty všechny
Co tě milovali
Co pro tebe žili
Dnes je svátek zesnulých
Tak zapal svíčku v duši
A nenech se chvíli rušit
Pak mysli chvíli na všechny
Co kdy tady byli
Bojovali a milovali se
V lepší doufali
Se zlem zápolili
A pro nás, jejich potomky
Svět náš vytvořili
nejraděj mám svíčky z medového vosku-jejich vůně evokuje příjemné hezké vzpomínky na zesnulé... ST*
04.11.2023 11:30:06 | Frr
Hluboké rýmování ... je potřeba vzpomínat na ty, co už tu nejsou ...
02.11.2023 22:16:44 | MatyhoZmaty
Děkuji za tenhle vpis do modra... velice se ti to povedlo. I já při čtení obrátila myšlenky k těm, co už se mnou nejsou a které jsem milovala a miluji pořád.
02.11.2023 22:13:09 | cappuccinogirl
Nádherné - s něhou, láskou a úctou - napsáno, milá Verunko :)*
Objímám Tě vroucně*
02.11.2023 22:04:17 | Ondra