Babí léto
Slalomem mezi kapkami deště,
kotníky probudit stébélka trav,
učesat pěšinku strništi ještě,
a znovu načechrat mlhami splav.
Rozžehnout šípky dočervena,
rozfoukat stříbrná babí léta,
a zatímco je vánek splétá,
nejedna duše poraněná,
byla by rázem zahojena.
Přečteno 190x
Tipy 21
Poslední tipující: Sonador, Houslistka, Kan, jort1, Jan Kacíř, Guldrun, o3_gambit, Anfádis, Fialový metal, Bufik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)