Po přechodu přejdi hladce
Vykračuj si zvesela
Když překonáš jen pár nástrah
Aby tě nic nesejmulo
Je to sranda docela
Kdysi kdesi kdosi řekl
Občas na to vzpomínám
Když odejdou z domu děti
A pojde starý pes
Život právě začíná
I když mám děti i psy ráda
Jsou to samé starosti
Jak tak stárnu, ubývá sil
A já toužím víc a víc
Se od těch starostí oprostit
Kolik času ještě zbývá
Nejspíš právě akorát
To, pro co jsem na svět přišla
A co stále ještě hledám
Ještě zkusit vykonat
Po přechodu přeběhla jsem
A teď kráčím dál a dál
Snažím se dělat, co mě baví
Aby ten vyměřený čas
Opravdu za něco stál
Přechod je třeba přežít v klidu, jak někdy zabrnkají nerviky, hned to je znát. Takže holky jak to píše Kozorožka, užívat si života a kráčet dál a dál, vychutnat si ten podzim života, aby za to stál...
03.11.2023 16:59:59 | Marťas9
Jsi jiná
jsi, ta co přešla
přechází..
a mnoho už ví.
Možná se mění..některá.
Víc ale klidu propadáš.
Víc toužíš mít své jistoty.
Nemusíš a nehledáš,
nic z toho, co srdce netěší.
Jsi jiná..
Jsi ženou plná kvalit
tak jako víno..zralejší.;)*
Jo toto téma mě obaluje také
má milá Kozorožko..napsalas to krásně.
Ať máš prima dny a pohodové. ;)
03.11.2023 12:12:29 | jenommarie
jo, je to tak...jen to vydržet ;)
03.11.2023 11:01:46 | stormeater