Anotace: Ale nejen jemu...
Kapka,
v ní odkaz života i duše.
Slova
působí sucho uvnitř duše.
Prostor tam uvnitř nekonečný se zdá.
řeč společnou najdou někdy dva.
Čas a prostor bez konce
koncert barevných strun.
V chrámu srdce
vstříc dalším dnům.
~☆~