Anotace: ...
Jak vlásky
padajíc k zemi
Když na ostří nože
je berou
Jak lány
zoraných polí
Po odpočinku
prahnou
Čekajíc
na peřinu
zapomnění
Jó, krásné příměry, krásné verše
04.11.2023 07:25:45 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?