Anotace: Od reality a běžného chodu věcí
Kam mě ty oči svádějí?
Proč mě vábí i když mě nechtějí?
Tam, kde kraj hnědé zeminy a hor,
zašla jsem v pouhé zatoulání.
Nemilují, nelitují, necítí, nevidí
Kam zašel ten hlas, který mě tišil?
Zadusil se jako chabá jiskra v plameni?
Na tvou vzdálenost mé vlasy hladil
pak změnil se v bezcitné ponoukání.
Nešeptá, nemluví a už se zřejmě nevrátí
Moc se mi to líbí. Je to oslovující...ale jsi první, u které si ccino musí přiznat, že vlastně neví, jak napsat koment... nevím, co oslovilo, nevím, co mně zachytlo...ale je to tam:-)
Krásnej den tobě.
04.11.2023 12:32:19 | cappuccinogirl