Smutek bílých květů...
V tom těžkém soumračném vzduchu
Provlhlém deštěm
Čas zůstal stát
V okamžiku ticha zkameněla gesta
A tváře jako sochy
Přestaly se ptát
Nad hrobem sklání bílé květy hloh
Před očima všech
Malý chlapec stojí
Jméno vyryté v žulové desce
Slabikuje nyní
A šeptá si...
,,Už nikdy nesmíte padat vy mladé hlavy
Do maliní..."
Přečteno 207x
Tipy 23
Poslední tipující: Lexi, IronDodo, blues, Psavec, cappuccinogirl, šerý, J's .., Frr, mkinka, Ophelia81, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)