Ty rukama svýma
Jako Adama bůh
Z prachu světa jsi mne stvořil
Když úsměvem a slovem svým
Do duše mé ztracené
Lásku svou jsi vnořil
V duši obraz Afrodíté
Hledal jsi všude obraz lásky své
Obraz božský jsi ve mně rozpoznal
Naše duše potkaly se
Dotykem souznění spojily se
A kousek duše své jsi mi dal
Semínko božské
Láskou svou jsi ve mě probudil
Já poznala jej v sobě
A začalo krásně růst a kvést
Až vydalo naší lásky plod
Já dávám jej teď tobě
Nádherný... když dostaneš, dáš... rovnováha, co rozsvítí ti celej svět...co dá ti sílu ke všemu... všechno vydržíš, když láska...když on a ty...
děkuju ti, moc ráda jsem se zastavila u tvých řádků...
04.11.2023 12:54:25 | cappuccinogirl