Andělská báseň
Oknem slétla
Hnána větrem
Tušených vášní
Sežehla bělostný papír
Jiřího Frráčka
Zahořel jasným plamenem
U srdce jej zahřál
A na způsob Fénixe
Proměnil se
Avšak ne docela
Ohníčky jisker zbyly jen
V náručí jeho
A vzpomínky zatoulané
Vracejí se z neznámých míst
Aby zase odlétly
Vrátí se zas
Až Jiří opět prostře
Skvostný bělostný papír
A pozve Fénixe
Aby na něj přistál
Vidím že vyhověla jsi přání našeho milého frrrráčka... určitě ho to potěší:-)
04.11.2023 13:41:05 | cappuccinogirl