~~~~~~~~~~
Moje malá z mateřinky
barvičky už dobře zná,
žlutá má být na sluníčko
ale ona kočku udělá.
Ať se kouká, ať se směje
za každého počasí
z mraku potom napršelo
vílám v trávě na vlasy.
Namaluje jedné víle
velký deštník z lopuchu
ta se asi trochu lekne
měla muchu na uchu.
Malé zvonky konvalinky
vybarvila do lila
já o tom vím povídala
jiná se mi zlomila.
Červené je tady málo
bílou nechá berušku
a na sedm jejich teček
podala jsem ji tužku.
A do rožku svého díla
ráda přidá autogram,
nakreslila pajduláka
ten obrázek já poznám.
Je ze školky na ulici
pro malíře budoucí
co malují žluté slunce
… jako kočky mňoukací…
~~~~~~~~~
Moc krásná-něžná-hebká jako srst kočiček, milá Květko :)
Děkuji za zlepšení nálady :)
04.11.2023 23:47:46 | Ondra
Tahle je milounká... hravá... hravá, jak ten svět pastelek...tak jak ten dětskej svět. Moc se mi líbila.
04.11.2023 16:37:58 | cappuccinogirl
Pěkná, Květko:)
I ten malej Gremlin:)
04.11.2023 15:28:26 | Žluťák