Srdce moje
čierne v hrudi,
na čierno
krv v tebe prúdi,
čierny dym
spálený list,
čierny meč
zbohom, musíš preč!
Kde-tu krátky rým
kde-tu hnev,
potom flinta
v žite-skreč
z čista jasna
ľúbosť krásna,
zo srdca je preč.
dúfam že nálada sa zmení ak nie dnes tak v stredu určite pôjdem na huby
05.11.2023 09:10:59 | IronDodo
černá je dnes barva trubadůra modra...ale to nebude na dlouho... věřím...
04.11.2023 21:03:14 | cappuccinogirl