Anotace: ...
Co takhle
znovu opět
se k sobě přitisknout
a pohledět si do očí
před zrakem Večernice
v uzlíčku plátěném
nesu Ti své srdce
než noc jej dechem svým
přikryje...
Větřík cuchá nám vlasy
a svírá propletené prsty
rukou chtivých
však Čas nedá nám
ani chvíli
říci
jeden druhému
Goodbye...