Drzá básnířka...
V příkopech u Tvých cest
Zůstaly ležet básně
Zmařené v zapomnění
Přesto na Tvé zpupné
Domýšlivé mládí
Sluneční světlo stlalo zvědavé úsměvy
A noční hvězda dívala se
V užaslém mlčení...
Až tiše šumící les náhle se rozmrzel
A začal zhluboka vzdychat...
Přečteno 126x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, šerý, jort1, o3_gambit, Kan, Ophelia81, IronDodo, martinaV, mkinka, Anfádis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)