Anotace: ....
Co čteme na listech v parku
tu krásu přirody...
chvíle splétá z vánku
tu vzdálenou šanci od vody
co čteme v pohledech
nenapsanych basní
v tichu na křídlech
z dávných vášní...
co čteme v pohledech
vítr čechrá vlasy
v kterých snech
z krásy...