Osviežila mi pamäť
fotka zo škôlky
mal som sotva päť.
Môj prvý karneval veľký.
Brat princ, sestra princezná
zlaté vlasy jej hľadia ramená
a korunka, ktorá sa jej leskne na hlave
snáď skutočná je.
Dnes ti báseň venujem
ako princ ťa milujem
z malého srdiečka
princezná moja sestrička.