Když budu rozladěná,naladíš mne?
Snad, víš,pro začátekstačilo bypoložit prsty na hmatníka nechat mě
rozeznít.
Žena je hudební nástroj, strunný. Jsem okouzlena, Ivi.
08.11.2023 06:18:26 | Anfádis
Naladím...až přijde správný čas:-)
07.11.2023 20:17:34 | o3_gambit
... to zní jako dobrý plán :)
07.11.2023 19:44:29 | narra peregrini
Moc krásné-hudební-i...něžné, milá IkkarisKo :) Měj se nalazeně :))
07.11.2023 19:41:21 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?