Vše je dovoleno
V uších blues session
v těle obsession
Vše je dovolené
Ty to dobře víš
odhal co je zahalené
jsi mi blíž a smíš...
Ve jménu všeho
co jest dovoleno
splýváme v křehké touze
o dost dýl než dlouze...
Vše je dovoleno
s láskou povolenou
i usínat v tomto sin city
kde jsem já a kde jsi Ty...
Přečteno 120x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, martinaV, Anfádis, Psavec, nehledaná, IkkarisKa, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)