Děkuju
Lehounce cinkla o duši
až mi ji rozezněla,
že se i rosa z ovzduší
v mých očích vysrážela.
.
I díky tvojí básni
duše má je tak hravá.
Usmívá se mi, krásní
a znít už nepřestává.
.
A kdyby zlehka na duši
jediné slovo zacinkalo,
ty nejspíš vůbec netušíš,
kolik mi toho dalo.
Přečteno 134x
Tipy 28
Poslední tipující: DH22, Iva Husárková, nehledaná, zde.neck, cappuccinogirl, Marten, IronDodo, Frr, Marťas9, Vivien, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)