No je to tady! Nejen Svatomartinské a Beaujolais, ale i taková španělská joven vína, ta divokost v chuti, neučesanost, no to je zážitek.
08.11.2023 12:14:18 | Vivien
Za chvíli vyrazíme na bílém koni, a k tomu si dáme sklenku dobrého svatomartinského:-)
08.11.2023 09:43:48 | o3_gambit
Děkuji za komentář. Chtěla jsem virtuálně poslat trochu na ochutnání.
Tedy ať všem chutná vínečko v den svatého Martina a nejen ten den.
08.11.2023 10:07:07 | mkinka