Pták z kamene???
Na mohyle???
No ty jo... dodatky ccina si odpustím, bo tady jde o text, nad kterým se nedá žertovat...
takže jinak...
co mně napadá...smutek...smutek nad jakoukoli mohylou, co zarůstá travou,nad čímkoli zborceným...samota z toho...že není už, kdo by se postaral...a kdo by vzpomenul!
08.11.2023 10:56:12 | cappuccinogirl
Byli jsme se ženou posvítit na hroby a potkali jsme pár opuštěných a zhroucených hrobů. Tak, tak nějak báseň vznikla. :-))
08.11.2023 12:02:08 | Kan
Hřbitov je smuténka silná...sama o sobě...ale když ještě procházíš kolem hrobů, ze kterejch cejtíš, že už není, kdo by k nim chodil... lidský osudy jsou zapomenutý, už není, kdo by vzpomínal.
08.11.2023 17:54:49 | cappuccinogirl