Kráčím vpřed
Světlem i tmou
Síla mého rozhodnutí
Kráčí přede mnou
Kráčím vpřed
A můj věčný strach
Zůstává ukryt
Kdesi v tmách
Kráčíme vpřed
Já i můj stín
Kráčí se mnou radost má
I můj věčný splín
Za svým rozhodnutím
Kráčím vpřed
Nemohu se zastavit
A není cesty zpět
Kráčím vpřed
Někdy mám však pocit
Že se v kruhu vracím
Když síla mého rozhodnutí
Náhle se ztrácí
V kruhu když kráčím
Zamotaná jsem
Bludný kruh mě drží
A není cesty ven
V kruhu když kráčím
Musím se nadechnout
Vrátit se k svému rozhodnutí
A s jeho větrem v zádech
Za rozhodnutím plout