Počúvam tlkot
srdca mesta
miesto smetiaka
vidím práve teba.
Kde to zmizlo,
to všetko,
čo v nás
toľko kvitlo?
Stačilo si povedať
dosť, už to nejde?
Nebolo to vôbec
také ľahké,
tak to vôbec
nie je.
Je to tragédia,
zvláštne zakrivenie
niekoho osudu
život nás ohýba
a mi tomu
svedomito čelíme,
aj keď to sa nám
už vôbec nepodobá.
Takže květ uvadl?? To je mi moc líto, milá Pettie.
Objímám s citem, ale pevně!
08.11.2023 22:35:20 | Ondra