Anotace: ...
Na římse
pohnutek
Budí - časy
vzpřímené
Jen loutky
navenek
Zevnitř
se
nedáme
Nedáme se zevnitř a tím se to pomalu, ale jistě, prosublimuje i navenek, milá Bufi :)*
09.11.2023 00:08:18 | Ondra
..NEDÁME!!***
08.11.2023 23:45:33 | Frr
Ano, Bufí
08.11.2023 23:25:53 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?