Na křídlech myšlenek se vznáším,
cestuji za snem, jak jsem si dříve přála
Odvážím se jít tam, kde jsem nikdy nebyla,
do nekonečných krajin, kam duše touží
Překračuji hranice reality,
ve vlnách snů vlastní individualitu hledám
Krok za krokem do nitra pronikám,
svou cestu k pravému vnitřnímu světlu hledám
Toulám se do všech možných končin,
kde můj sen na objevení čeká
Procházím temnotou, abych světlo našla,
zpět s plnou duší zážitků se vrátila
Cesta za snem nové pocity přináší,
naplnění, radost, ale i výzvy a pokoření
Srdce mi bije, že dokážu neskutečné,
že nad samotnou nekonečností zvítězím
Až z této dlouhé pouti se vrátím,
budu vzpomínat na každý záblesk snu
Cesta za snem mě formovala a změnila,
teď mám sílu a odvahu, abych v sobě našla pravdu
Tak jděte se mnou, na tu cestu za snem,
objevovat, co nikdy dříve nebylo spatřeno
Věřte v sebe a v nekonečné možnosti,
ten sen, který si přejete, se stane skutečností