V klidu našich srdcí mír se zrodí,
všechny rány hojí, co na duši bolí
Světlo lásky planoucí nás osvítí,
není místo pro nenávist, která nás tíží
Ať mír nás provází na cestě každý den,
přátelství jako květina překrásně kvete
Ať vládne shovívavost a snášenlivost srdcím lidí,
s rozličnými názory člověka osloví
Země se oázou míru a rozumu stane,
kde není místo pro války a nenávist
Každá lidská bytost jen slzami štěstí pláče,
nikoliv bolestí, co plynou z trápení těžkými
Ztráty a smutek z minulosti se vytratí,
místo něho radost a naděje už zavládne
Křehkými mosty vztahy mezi národy se staví,
abychom společně mohli budoucnost do jasu malovat
Ať mír nás provází po celou věčnost dál,
nikdy lidskost se neozve a bolest se ztratí
Dobro, soucit, láska a svoboda převládne,
následuje nás mír na každé naší cestě