Podzim
List promlouvá,
když růže není.
Slunce si hraje
a cit se klaní.
Miluji Tvé stíny
i pohled, co dělá divy.
Hlava mi padá
a dopadá na Tvá ramena.
Už nejsem sama
i podzimem proměněná.
A co prosinec?
Dáš mi vtipů ranec?
Tisíce otázek jako tříletá.
Ty mlčíš a já ráda
jsem pro Tebe chvilkou odkrytá.
Tvá v písmenkách.
Nebyla ráno námraza?
V lásce s Tebou jsem mladá.
Přečteno 146x
Tipy 28
Poslední tipující: Iva Husárková, Ďábel sám, jort1, Misha, Helen Mum, Anfádis, Jeněcovevzduchukrásného, cappuccinogirl, RadekČ, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)