Anotace: miniatúrka
Vtedy raz v kuchyni
úsmev úprimný
úplne si ma odzbrojil
chcem lyžovať
na tvojich perách
slalom
strmhlav osudu.
***
11.11.2023 22:42:48 | RadoRoh
Krásná jízda, milá Pettie :)) Měj se kouzelně :)*
09.11.2023 10:24:32 | Ondra
Pěkné.
09.11.2023 10:17:00 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?