Poslední tramvaj.
Poslední tramvaj,
pár opilců a holky k domovům veze.
Jeden z opilců, má se za vítěze
a zpívá a zpívá a haleká.
Tramvaj se kodrcá ztichlými ulicemi,
holky si špitají a pak se smějí.
Cesta je pomalá a daleká.
Zpěvák vypadl a zatáčce ze sedačky,
a zapomněl slova.
Svou píseň začínal znova a znova,
a v zoufalé beznaději
prosil ostatní, plačky - o nápovědu.
Tuhle, já zpívat nedovedu,
avšak znám jinou,
řekl opilý noblesní pán.
Vzbudil ho nářek vítěze:
jaký měl plán - kdo ví ?
Jen řekl to - spal,
vítěz odpověď nedostal.
A tramvaj ? Ta jela dál.
Holky si špitají a smějí se.
Opilci spí a slova písně
popadala na zašlapanou podlahu
poslední tramvaje do stanice...
Konečná, vystupovat ! Tak chlapi...!!!
Ale, to už je jiný příběh.
Přečteno 92x
Tipy 17
Poslední tipující: jort1, Helen Mum, CULIKATÁ, Ophelia81, Anfádis, Psavec, kozorožka, o3_gambit, mkinka, IronDodo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)